Aktuális állásajánlataink

-

Nolato Magyarország aktuális állásajánlataink

 • Regisztráljon Karrier portálunk adatbázisában

  Vállalatunk növekedésének és fejlesztéseinknek köszönhetően folyamatosan várjuk motivált munkatársainkat. Karrier portálunkon nemcsak keresni tud az aktuális állásajánlatok között, hanem meg is tudja pályázni az Önt érdeklő munkakört megkönnyítve ezzel a jelentkezési folyamatot. Kérjük, regisztráljon be honlapunkon, hogy munkatársaink megtalálják Önt egy jövőbeni lehetőség esetén.
  Közzétett: 19-10-30
 • Termelési asszisztens

  Termeléshez kapcsolódó szervezési, beszerzési és adminisztrációs feladatok ellátására keressük középfokú végzettséggel, és társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkező munkatársunkat „Termelési asszisztens” munkakörbe. Hasonló területen szerzett irodai szakmai tapasztalat, kiváló kommunikációs, szervező és problémamegoldó készség, célorientált szemlélet, rugalmasság és proaktivitás előnyt jelent.
  Közzétett: 19-10-30
 • Anyagmozgató

  Anyagmozgatási-csomagolási feladatok elvégzésére, alapanyag ellátó rendszer üzemeltetésére, raklapok mozgatására, a gépek, berendezések, alap és csomagolóanyaggal történő ellátására keressük targoncavezetői jogosítvánnyal rendelkező kollégánkat anyagmozgató munkakörbe. Az önálló, felelős munkavégzésre való képesség mellett az állás betöltésénél előnyt jelent a precizitás, a megbízhatóság, a tanulási hajlandóság és a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.
  Közzétett: 19-10-14
 • Mérőszobai operátor

  Mérőszobai munkára keressük precíz, pontos, ellenőrzésben és dokumentálásban is erős munkatársainkat. Az önálló munkavégzésre való képesség mellett az állás betöltésénél előnyt jelent a középiskolai végzettség, vagy érettségi, a számítógépes ismeret és a felelősségteljes munkavégzés.
  Közzétett: 19-07-20
 • Szerszámkarbantartó

  Szerszámkészítő szakmunkás, vagy gépésztechnikus végzettséggel és szerszámgépek karbantartásában szerzett legalább 3-5 éves, vagy jelentősebb tapasztalattal rendelkező munkatársainkat keressük Szerszámkarbantartó munkakörbe. Az önálló munkavégzésre való képesség mellett az állás betöltésénél előnyt jelent a precizitás, kitartás, megbízhatóság, rugalmasság és jó problémamegoldó képesség mellett a tanulási hajlandóság.
  Közzétett: 19-07-04
 • Betanított gyártósori munkás-operátor

  Gyorsan betanulható könnyű munka ellátására, egészségügyi műanyag termékek összeszerelésére, minőségi válogatására, ellenőrzésére, csomagolására keresünk munkatársakat kiváló tiszta munkakörnyezetbe, folyamatos munkarendbe (3 nap munka 3 nap pihenés), kiemelt jövedelemmel és jelentős juttatási csomaggal.
  Közzétett: 17-09-22