Aktuális állásajánlataink

-

Nolato Magyarország aktuális állásajánlataink

 • Regisztráljon Karrier portálunk adatbázisában

  Vállalatunk növekedésének és fejlesztéseinknek köszönhetően folyamatosan várjuk motivált munkatársainkat. Karrier portálunkon nemcsak keresni tud az aktuális állásajánlatok között, hanem meg is tudja pályázni az Önt érdeklő munkakört megkönnyítve ezzel a jelentkezési folyamatot. Kérjük, regisztráljon be honlapunkon, hogy munkatársaink megtalálják Önt egy jövőbeni lehetőség esetén.
  Közzétett: 20-12-11
 • Karbantartó villanyszerelő

  Megfelelő szakirányú szakmunkás végzettséggel és elektronikus karbantartói munkakörben szerzett tapasztalattal Karbantartó villanyszerelő munkatársainkat keressük. Az önálló munkavégzésre való képesség mellett az állás betöltésénél előnyt jelent a precizitás, a megbízhatóság és tanulási hajlandóság.
  Közzétett: 20-12-11
 • Mérőszobai operátor

  Mérőszobai munkára keressük precíz, pontos, ellenőrzésben és dokumentálásban is erős munkatársainkat. Az önálló munkavégzésre való képesség mellett az állás betöltésénél előnyt jelent a középiskolai végzettség, vagy érettségi, a számítógépes ismeret és a felelősségteljes munkavégzés.
  Közzétett: 20-12-02
 • MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK – MEDICAL TERÜLETRE

  Hatékony minőségirányítási technikák bevezetésére, orvostechnikai eszközök gyártásánál a meglevő folyamatok minőségi szintjének növelésére, validációk lefolytatására és irányítására keressük műszaki, vagy minőségbiztosítási felsőfokú szakirányú végzettségű, legalább 5 éves minőség- és környezetirányításban szerzett tapasztalattal és tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkező, kiváló szervezési és problémamegoldó képességű, céltudatos, csapatszemléletű munkatársunkat.
  Közzétett: 20-11-27
 • MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK – INDUSTRIAL TERÜLETRE

  Hatékony minőségirányítási technikák bevezetésére, orvostechnikai eszközök gyártásánál a meglevő folyamatok minőségi szintjének növelésére, validációk lefolytatására és irányítására keressük műszaki, vagy minőségbiztosítási felsőfokú szakirányú végzettségű, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkező, kiváló szervezési és problémamegoldó képességű, céltudatos, csapatszemléletű munkatársunkat.
  Közzétett: 20-11-27
 • SENIOR MÉRÉSTECHNIKUS

  3D mérőgépek programozásában több éves tapasztalattal rendelkező, kézi mérőeszközök alkalmazásában jártas, kiváló rajzolvasási készséggel és erős PC felhasználói ismeretekkel rendelkező munkatársunkat keressük Senior Méréstechnikus munkakörbe. Esélyesen pályázol, ha képes vagy önálló munkavégzésre, a feladatokat precízen, határidőre végzed el, és erősséged a mérések dokumentálása, ellenőrzése, archiválása. Angol nyelvtudás, a PC-DMIS nyelv, valamint az SPC, MSA és a statisztikai szoftverek ismerete előnyt jelent.
  Közzétett: 20-11-17
 • Fröccsöntő gépbeállító

  Legalább 3 éves fröccsöntő gépbeállítói tapasztalat rendelkező munkatársainkat keressük. Az önálló munkavégzésre való képesség mellett az állás betöltésénél előnyt jelent a precizitás, a szorgalom és tanulási hajlandóság, a problémamegoldó képesség, valamint Engel és Arburg gépek kezelésében való jártasság és Battenfeld és Demag gépek felhasználói ismerete.
  Közzétett: 20-10-21
 • NOLATO EMC - FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓ ÉS GÉPKEZELŐ

  A svéd Nolato cégcsoport, 2018 tavaszán Győrben indult leányvállalata a Nolato EMC Kft. fejlesztési céllal több éves fröccsöntő gépbeállítói tapasztalattal, Érettségi / szakközépiskolai / szakiskolai végzettséggel Fröccsöntő gépbeállító és gépkezelő pozícióba munkatársat keres. Arburg gépek, Battenfeld, Demag és Engel berendezések felhasználói szintű ismerete, szilikon termékek gyártásában szerzett tapasztalat előnyt jelent.
  Közzétett: 20-10-20
 • Fröccsöntő mérnök

  Projekt fázisban a termékek gyártásának előkészítésére, termékek validációjára és átadására szériagyártásra, folyamatos fejlesztésre, hatékonyság növelésre, új gépek és eszközök beszerzésének mérnöki előkészítésére keressük fröccsöntő mérnök végzettségű, több éves műanyag fröccsöntési tapasztalattal, projekt és gyártmány bevezetési tapasztalattal, tárgyalóképes angol nyelvtudással és átlagon felüli problémamegoldó képességgel rendelkező célorientált, kreatív munkatársunkat.
  Közzétett: 20-10-11
 • Raktáros

  Raktározási tapasztalattal, érvényes személygépkocsi és targonca vezetői engedéllyel, legalább középfokú végzettséggel és vállalatirányító rendszer felhasználói szintű ismeretével rendelkező, ügyfél orientált, csapatban is dolgozni tudó munkatársunkat keressük „Raktáros” munkakörbe.
  Közzétett: 20-10-11
 • Technológus

  Minimum 3 éves üzemi technológusi tapasztalattal, 2K és insert moulding technológiák gyakorlati ismeretével és az Engel és Arburg gépek kezelésében való jártassággal és robotprogramozási gyakorlat rendelkező munkatársunkat keressük „Technológus” pozícióba. Előnyt jelent a Battenfeld és Demag gépek felhasználói szintű ismerete, valamint az angol nyelvtudás.
  Közzétett: 20-10-11
 • Betanított gyártósori munkás-operátor

  Gyorsan betanulható könnyű munka ellátására, egészségügyi műanyag termékek összeszerelésére, minőségi válogatására, ellenőrzésére, csomagolására keresünk munkatársakat kiváló tiszta munkakörnyezetbe, folyamatos munkarendbe (3 nap munka 3 nap pihenés), kiemelt jövedelemmel és jelentős juttatási csomaggal.
  Közzétett: 20-05-15